Myslördag!

Imorse fick Johan sovmorgon medan jag och tjejerna gick upp när de vaknade vid 5.45. Vi hann med en hel del innan Johan kom upp ett par timmar senare. Vi lekte med Pippihuset, läste böcker, åt frukost och tittade på några avsnitt av Rasmus på luffen (Lilys nya favorit - thank god för att vi får ett avbrott ifrån Pippi och Lotta på Bråkmakargatan!!).

Lilys älskar att prova mina skor.. 

(null)

Cool brud med sin iPad i förmiddags.

(null)

Johan behövde åka iväg och jobba en sväng direkt när han vaknat men när han kom hem igen blev det... 

(null)

... tunnbröd à la muurikkan till brunch. Ni är så många som frågar om receptet till de magiskt goda tunnbröden (obviously glutenfria eftersom jag är glutenintolerant). De är så galet goda och de känns inte ens glutenfria utan precis som vanliga! Jag har dock inte fått ur Johan något riktigt recept ännu eftersom han utgår ifrån ett recept men sen "går på känsla" men jag ska be honom fixa ett recept till er så att ni får chansen att smaka på dem! 

"Lily också laga mat ute!!" sa hon stressat när hon insåg att Johan skulle gå ut och laga mat. Spännande minsann.  

(null)

Vi träffade en vän när vi var till lekparken en sväng i förmiddags och då började det pratas om varm choklad.. Suget var totalt när vi kom in igen alldeles stelfrusna så det fick det bli till tunnbröden! 

(null)     

Näringsrikt big time

(null)

Jag och Lily gick och sov i stora sängen tillsammans vid 13 och när vi kom ner låg Johan och Belle och sov i en hög i soffan. Mysigt! Efter vilan klädde vi på oss igen och gick ut för ännu mera lek. Det var verkligen svinkallt och blåsigt idag men vi ville åt solen! 

Den lätt mest använda "leksaken" här hemma. Sandlådan som Lily fick i ettårspresent av Josefin förra året. Succé.

(null)

Syrrorna leker mer och mer ihop och jag dör vad gulliga de är tillsammans.

(null)

(null)

Lily är väldigt mån om att Belle ska haka på och göra samma saker som henne. Och så är hon väldigt bossig och vet vad hon vill den lilla damen.. "Lily sitta här, Belle sitta där!" Det är bara att haka på och följa storasysters order..

(null)

"Lily sola lite!" Av någon anledning älskar hon att ligga där på kanten. 

(null)

Det blev ännu en sväng till lekparken innan middagen.. Belle var överlycklig i gungan och Lily tyckte att det var roligt att busa med henne minsann. 

Gulligaste smilet! 

(null)

Mina älskade tre! <3 Så mycket kärlek!! 

(null)

(null)

Ikväll blev det pannkaksrester till middag.. Inte världens mest fancy lördagsmiddag men ingen här hemma klagade. Efter ytterligare ett lekrace städade vi upp i lekrummet (och i vardagsrummet, leksakerna har en förmåga att komma ut även dit) innan vi var taggade lördagsmys. Belle somnade vid 18.30 och sen hade jag, Johan och Lily filmmys i soffan med chipsskål och massa tända ljus. Supermysig kväll! 

Nu hakade även vi på hypen och hyrde filmen Contagion som ligger på topplistan i dessa tider.. Johan har redan däckat här i soffan men jag ska åtminstone titta färdigt på filmen. Jag har alltid varit en kvällsmänniska (innan var jag även morgonmänniska och sov väldigt lite och sällan men sedan vi fick barn har sömnen varit lite mer viktig och betydelsefull..) men Johan är väldigt kvällstrött av sig så det har väl smittat av sig lite. Det är väldigt sällan vi går och lägger oss senare än 23 oavsett helg eller vardag. Ibland blir jag stressad när han vill gå och lägga sig tidigt men det slutar typ alltid med att jag tycker att det är tråkigt att sitta uppe själv så jag följer med honom och lägger mig ändå och då är det tur att böcker, tv och iPad finns. Jag ligger oftast vaken i sängen ett bra tag och läser eller tittar på tv/ipaden när vi lägger oss "hans tid". Detta är dock det bästa; när han somnar i soffan och jag kan bestämma själv när vi ska gå och sova haha. Jag kan vara uppe hur länge jag vill men ändå ha honom som sällskap här bredvid mig i soffan (sovande boyfriend bredvid mig är bättre än ingen boyfriend bredvid alls..) Haha gu vilken klängig girlfriend jag låter som, jag tror dock att det låter värre än vad det är. Det är bara mysigast att vara tillsammans helt enkelt! (Han är exakt likadan om inte ännu värre...)

Hoppas ni haft en fin lördag!