Mot Småland!

Åh vi har haft det så himla mysigt i Småland i helgen så jag har inte haft tid att blogga. Här kommer iaf en liten uppdatering ifrån helgen.. 

Vi åkte nedåt landet i torsdags em när Johan slutat jobba. Vi hade typ haft lite ångest för bilresan innan eftersom Belle avskyr att åka bil och har gjort det sedan hon föddes. Lily har ju också tyckt att det är väldigt tråkigt att sitta stilla för länge, hon har alldeles för mycket spring i benen. Men alltså bilresan gick så sjukt mycket över förväntan att vi var alldeles chockade när vi kom fram till Fanny, Linus och Elliot i torsdags kväll. Vi stannade en gång för att äta och springa lite men sen sov de typ 4 h av tiden kanske och resten av tiden var de superglada och tyckte att det bara var mysigt. Så himla skönt!! Jag och Johan lyssnade på podd och satt och pratade och hade en jättemysig bilresa. Grymt. 

Alla fem barnen samlade! 
Åh älsklingar <3

(null)

(null)

(null)

(null)

I fredags hade vi lite födelsedagskalas för Lily, Elliot, Fanny och Johan som har/ska fylla år. 

(null)

(null)

(null)

Lily fick en Lottabok (som vi redan har hunnit läsa 30 ggr - succé!!) och ett par galet söta Vans. Hon ville ta på sig dom direkt och sprang fram och tillbaka för att visa alla hur snabba skorna var. 

(null)

(null)

(null)

På mornarna har vi haft gos i sängen tills vi orkat ta oss upp och kicka igång dagen! 

(null)

(null)