Lisa 50 år!

Allas våran Smålands-extramamma har fyllt 50 år och det firades igår med dunder och brak (haha)! Så himla mysig kväll!! Älskade bästa bonusfamilj. Tack för den mysigaste helgen på länge! 

Åh vad jag tycker om er!!

(null)

(null)

(null)

Snyggaste brors och Felicia med (inte för att skryta men...) gulligaste ungarna! 

(null)

(null)

(null)

Hej hunk! 
(Nej Kasper och David - det är inte er jag menar haha...) 

(null)

(null)

(null)

Hur ett försök till en fin bild med alla barnen samlade kan se ut....

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min familj!?!? Kan knappt förstå det själv. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Den här lilla skrotan somnade inte förrän kl 23.. Man kan ju inte sova på fest.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Världens vackraste mami! 

(null)

(null)

(null)

Och världens vackraste Musch! 

(null)

Lily får fortfarande lika mycket glädjerus när det bjuds på tårta "lika Pippi och Lotta" och glädjetjutet ekade över hela Växjö när tårtorna kom fram på bordet! Hon gillar dock idén av tårta och gotta mer än själva smaken och den faktiska upplevelsen men igår kväll åt hon upp hela sin bit! Det tar sig minsann, haha. 

(null)

Jag och min kära far - mästerkonstnärerna! 
Vi alla skulle måla en liten grej på en tavla som vi förknippade med Lisa. 

(null)

(null)

Vi lämnade festen strax efter 01 men vi somnade inte förrän strax innan 03. Vi var som ni kanske förstår inte superpigga imorse när barnen vaknade 06.30 as usual. Tur att man är van med sömnbrist (den brukar ju dock inte bero på barnen som man kanske kan tro för de sover ju som prinsessor utan det är ju min kära endo som förstör min skönhetssömn.. sömn är ett ständigt problem i mitt liv)! 

MEN! Vi gick upp och åt frukost tillsammans imorse och efter den hade vi alla vaknat till riktigt. Sen fick barnen leka lite tillsammans innan vi packade ihop oss och åkte ifrån Rottne 09.30. Även hemresan gick strålande. Vi åkte hem på 6,5 h inklusive två stopp; ett blöjbyte och polkagrisköp i Gränna och så Max i Nyköping. Barnen var snälla och glada hela resan (när de inte sov) och vi var så tacksamma för att bilresan inte blev ett sånt krig som vi hade förväntat oss eftersom Belle avskytt att åka bil de första 7 månaderna i sitt liv. Det kanske är nu det vänder..? 

TUSEN TACK SMÅLAND FÖR DEN HÄR GÅNGEN. Ni är lika bäst som alltid. Vi kommer snart tillbaka! <3