Kvällsprommis!

När alla åkte hemåt idag vid 14-tiden så tog vi det bara lugnt i ett par timmar. Johan snöade in sig helt på klossbygge och det slutar alltid med att byggandet blir på blodigt allvar och man gör allt man kan för att skydda sitt torn mot två bulldozers som gör rivandet av tornen till sitt lifemission haha. 

(null)

Vid 18 fick jag med mig lilla familjen på en kvällsprommis. Så skönt!

(null)

Barnen somnade i vagnen under promenaden så det var bara att bära upp dem till deras sängar när vi kom hem. Tur att vi låg steget före och bytte om till pyjamas innan vi gav oss ut.

(null)

Ikväll äter vi chips och naturgodis och tittar på The big short. Väldigt bra film som man har sett så många gånger men det är ju alltid så himla svårt att hitta nya filmer som man vill se. Någon som har tips på bra filmer som man kan ha "missat"? Vi tittar ju ganska mycket på film så det känns som att det kommer ut bra filmer alldeles för sällan. Det är det som är skönt med serier.. Man vet vad man ska titta på och man slipper lägga halva kvällen på att försöka hitta en bra film. Man bara playar och gnuggar av ännu ett avsnitt! 

Det känns som söndag idag bara för att vi hade en "helgdag" redan igår. Härligt med feelingen att det är långhelg!