Krull de la krull!

Dagarna rinner liksom ihop nowadays.. Inget spännande händer utan vi mest bara är. 

Sötaste nybadade lilla plutten. Belle är så himla krullig när hon är nybadad. Pappa upp i dagen. För er som glömt eller missat bilden på Johan när han var ung....

(null)

.... så kommer den här! Låt mig säga så här; det var tur att Johan dök upp i mitt liv vid den tiden han gjorde och inte x antal år tidigare när han såg ut som här för jag hade inte fallit riktigt lika pladask för den här looken. Men jag dör varje gång jag ser den - helt galet rolig!!  Jag kan knappt fatta att det är Johan på bilden?!? 

(null)

Promenad prioriteras fortfarande varje dag. En stor förändring sedan operationen i London är att jag numera kan promenera hur mycket jag vill utan att få vidriga smärttoppar efteråt. Förut låg jag däckad i smärtor efter en kortare promenad men nu blir jag inte sämre alls (jag väntar fortfarande på bakslag men samtidigt försöker jag att inte tänka alltför mycket utan bara njuta så länge det varar!). Ni som vet vilken promenad-junkie jag är förstår nog lättnaden jag känner över att jag numera kan promenera hur mycket jag vill. Jag har några års promenader att ta igen så det ska jag göra nu i vår.. Dessutom har jag känt mig lite nere den senaste tiden och motion brukar kunna hjälpa mot det mesta så jag kör på så länge det håller och njuter som tusen under tiden.
Idag gick vi milen igen. Det blåste lite väl mycket men på något sätt så har alla väder sin charm. Dessutom gör det inget längre om det regnar eller blåser när jag vill ut för jag fick bästa alla hjärtans dag-presenten av my love för en månad sedan. Regnkläder!! Älskar dem och äntligen känner jag mig som en riktig mamma.. Ett regnställ måste man ju bara ha som förälder! 

(null)

Belle är den gladaste och nöjdaste ungen jag vet. Enda gången hon är riktigt missnöjd är när man tvingar henne att sitta stilla för länge  när hon är vaken (typ bilen eller vagnen). Annars skulle jag säga att hon är glad näst intill jämt! 

(null)

Ikväll invigde Johan sin present som han fick när han fyllde år; muurikan. Det blev en väldigt god köttwok med linser och grönsaker. Svärisarna kom också över på middag, supermysigt. 

Innan det var dags att gå och sova för barnen så kikade vi på Pippi. Men först hade vi en hel del städning att göra efter några timmars lekrace... Lily har en förmåga att gå fram likt en tornado när hon får riktig lek-feeling. 

(null)

Måste bara tipsa er alla om tv-programmet ’Alla mot alla’ med Filip och Fredrik på D-play. Vi är förmodligen sist på den bollen och alla ni ba: kom inte och tipsa om något som är så gammalt! Men det är så sjukt roligt och trevligt program och vi har verkligen nördat in oss i det. Filip och Fredrik är lite för klockrena för sitt eget bästa ibland och vi båda skrattar åt allt typ hela tiden. Deras kategorier är så himla roliga varje gång! Sjukt underhållande.