En kväll med bara Lily!

Igår em kom svärmor och hämtade Belle för en sleepover. Johan hämtade Lily lite tidigare än vanligt och så hade vi en enda stor och lång myskväll med bara våran äldsta lilla tjej. Johan bakade paj till middag medans jag och Lily bakade supergoda browniecockies. Efter middagen ville Lily att "alla titta Rasmus på luffen, mamma titta pappa titta Lily titta, alla!" Så fick det bli. Vi tände ljus och så gosade vi ner och i soffan alla tre (eller fyra om jag ska vara exakt, Hugo knölade ner sig mitt i som vanligt!) och hade filmkväll med fullt fokus på Lily! 

(null)

(null)

Lily är inte särskilt gosig av sig så efter ett tag hoppade hon och Hugo ner till "sig" och tittade på filmen därifrån istället. Där är Lily och Belle raka motsatserna - Lily kör sitt egna race medan Belle skulle vilja gosa dygnet runt om det var möjligt. 

(null)

Vi sov gott inatt och vaknade med en liten Lily omslingrad runt oss imorse. Hon somnar alltid i sin säng men sen kommer hon alltid över till oss på natten. Förr kom hon bara över till oss ibland men nu för tiden kommer hon över varje natt, inga undantag. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var mysigt även om vi alltid haft som mål att de ska sova i sina sängar.. 

Idag ville Lily ha klänningen som hon fått av Bobbo (morbror) och Felicia på sig till förskolan. Det är sjukt vilket minne hon har... 

(null)

Vi bestämde oss för att cykla till förskolan idag i det underbara vädret. Lily var alldeles pirrig innan vi drog iväg på vårat lilla cykeläventyr. När vi väl cyklade iväg så satt hon och skrattade och sa att "Lily älskar cykla, jättekul!" 

Kolla in detta underbara lilla lyckopiller 

(null)

Jag hade dock glömt hur jobbigt det är att cykla... När vi kom till en backe sa jag till Lily att "oj vad jobbigt det är, jag är helt trött i benen!" Och då kom det snabbt tillbaka ett "Mamma bjaaa, heja mamma!" Man dör ju sötdöden åt denna lilla fina människa med ett hjärta av guld.

Min finaste bästa lilla BFF

(null)

Snart kommer en saknad Belle hem. Idag har jag bestämt att det ska bli en bra dag! 


Anonym

Mina älsklingar!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar: 💗💗💗
Evelina Nilsson