Belle Belle och Belle!

Imorse prickade jag och denna underbara lilla tjej av milen. Och Hugo såklart. Så härligt med långpromenad i solskenet. 

Glada lilla energispridare! 

(null)

Sen har vi rensat Belles garderob och tagit bort allt i strl 68. Strl 74 får vara kvar ett tag till och så har vi fyllt på med strl 80. Ändå sjukt att packa bort allt för sista gången ever... Jag sorterar allt som Belle växt ur i tre högar: 
1. Favoriterna sparar jag i en låda till Lily och Belle utifall de får barn någon gång i framtiden... "Lite galet att jag lägger undan det här till våra framtida barnbarn!" sa jag till Johan och då kändes det på något sätt ännu sjukare. But still.. Det är roligt med minnen! Vi hade massa kläder sparat från när vi var små och det är ändå något speciellt att ta på sina barn kläder som man själv haft på sig när man var liten. 
2. Där hamnar sånt som är fint men som jag typ inte har några associationer till utan bara är kläder liksom. Den högen spar jag utifall att typ mina syskon får flickor i framtiden. Ändå roligt att ta fram och ba: ååh de här hade Lily och Belle på sig och nu får deras flick-kusin ha det istället. 
3. Allt övrigt. Sånt ger jag bort till bättre behövande. Jag orkar inte hålla på och sälja kläder utan ger mycket hellre bort det till människor som tacksamt tar emot det. 
Däremot börjar det bli dags att sortera och göra sig av med alla övriga bebis-grejer.. Jag har inte riktigt bestämt om det är något man vill spara än men typ babyskydd, babygym och sånt är det väl bara att göra sig av med. Vagga och babynest och sånt vill jag typ spara men jag vet inte om man är knäpp som vill spara sånt. Vi får väl se hur det blir. 

Efter en riktigt äcklig ryggbajja så blev det bad för Belle. Jag tror hon bajjade ner hela sig medvetet så att hon skulle få bada. Lilla badankan. 

(null)

Och nu hamnade vi i soffan för eftermiddagsnapen. Jag tänkte få undan lite tvätt och sånt medan hon sov men idag ska jag nog bara ligga kvar här och mysa med denna lilla plutt istället. 

Hur söt får man vara?

(null)

Vi var och träffade läkare på barnspecialistmottagningen i veckan och då var det utöver undersökning och allt även vägning och mätning. Belle är nu 8 månader och väger 9635g och är 75,5 cm lång. Hon fortsätter att ligga flera kurvor över på längden men endast en kurva över på vikten vilket innebär att hon är ganska smal till sin längd, men hon följer sin egna kurva strålande. Enligt läkarens analys kommer Belle bli mellan 175-181cm lång. Vi får se om sisådär 20 år om han hade rätt. Anonym

Miss U! Sååå mycket! ♥️

Svar: Vi saknar DIG! 💕
Evelina Nilsson