Torsdag: Frisörbesök och sommarlov!

I torsdags var det äntligen dags för mitt hår att få sig en uppfräschning. Jag har inte varit hos frisören på snart ett år så det var verkligen på tiden. Jag har hittat en jättegullig tjej i Alunda om verkligen förstår hur jag vill jag vill ha det - älskart! Jag blev supernöjd. Jag blev lite ljusare och klippte nästan en dm. 

Före...

(null)

.... och voilá! 

(null)

Lily gick sin sista dag på förskolan för terminen i torsdag. Nu har hon sju veckors sommarlov! Vi har taggat sommarlov de senaste veckorna nu så hon springer runt och ropar "Sommarlov!!!" nu med världens lyckligaste röst utan att egentligen ha någon aning om vad det innebär men det är ju kul att hon är taggad iaf, haha. 

Självklart var vi tvungen att fira in sommarlovet med lite jordgubbs"tårta". Lily hejade på sina små bästis-igelkottar på vägen till cafet där vi brukar handla vårt gottis. 

(null)

Vi åt middag och sommarlovsfika ute på gården hos svärisarna i torsdags kväll innan det var dags att packa in oss i bilen och åka mot stugan över helgen. 

(null)

Pirrigaste sommarlovstjejen

(null)

Vi stannade och handlade på vägen till stugan. När vi packade in matkassarna i bilen och sen vände oss om igen så möttes vi av denna underbara syn. 

Älskade små kärleksfulla systrar! 

(null)