Slapp start på söndagen blev en effektiv söndag tillslut!

Idag började vi dagen väldigt lugnt och skönt i stugan. Vi bara myste, kikade lite Nyhetsmorgon, åt frukost, hängde och gosades hela förmiddagen. Det kändes som att båda barnen var lite extra trötta idag så det passade bra med noll aktivitet. 

Belle somnade nästan i famnen på mig idag. Det har inte hänt sedan hon var mini. Hon älskar närhet och att gosa men när hon ska somna så vill hon verkligen kunna röra sig fritt, böka loss och köra ett riktigt aktivitetspass innan sömnen tar vid och då behöver hon space. Våra barn älskar inte att somna direkt. Tack och lov sover de dock väldigt bra på nätterna när de väl somnat - men att få dem att somna kan minst sagt ta tid. 

(Min pigment-mustasch som jag fick under graviditeterna är tillbaka... svincool!) 

(null)

Lily somnade i soffan helt från ingenstans idag. Även det är något som aldrig händer. Jag tror att det har hänt tre gånger totalt. Annars behöver man verkligen få barnen att liksom bestämma att de ska sova och sen jobbar de mot sömnen tills de typ svimmar av trötthet. Att liksom bara somna ifrån allting är extremt ovanligt så vi blev minst sagt chockade när vi kom in och såg denna lilla prinsessa sovandes i soffan. 

(null)

Efter lunch åkte vi hemåt och väl hemma i East grejade vi lite hemma några timmar innan det var dags att åka till svärisarna på middag. Det blev övernattning hos dem för båda barnen och jag och Johan har haft en helkväll själva med vårt senaste lilla projekt. Det får jag berätta mer om någon annan dag för nu ska vi sova minsann. Vi lovade Eva att vi skulle försöka komma i säng tidigt för att förhoppningsvis vakna utvilade imorgon efter en helt barnfri natt bara sådär.