Mors dag!

Igår morse gick vi ut direkt när vi vaknat. Barnen sov ända till kl 7.30 och det har inte hänt på säkert ett halvår - om vi njöt av sovmorgonen. 

Mer badälskande barn har ni aldrig tidigare sett! Dom kommer högst troligt att bada så att de blir skrynkliga varje dag från och med nu och resten av sommaren.

(null)

Hon som klättrar på allt man kan klättra på nu för tiden. 

(null)

Vi blev bjudna på middag hos Eva och Christer igår och sen blev båda barnen kvar där över natten. De ville ha en mysig sommardag med barnen idag så Lily är hemma från förskolan. 

(null)

Belle har börjat tagit sina första stapplande steg nu! 

(null)

När jag och Johan kom hem igen utan barnen så planterade vi ut allting i odlingslådorna. Även i år blir det mängder av grönkål men det blir också tomater, chili, paprika, lite kryddor och så är jordgubbsplantorna kvar från förra året. Så roligt att få se allt växa fram! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter planteringen så tog vi en kort kvällspromenad i den underbara sommarkvällen och sen la vi oss i soffan framför en film. Vi har sovit gott hela natten och känner oss redo för en ny vecka! Hoppas ni får en fin start på veckan och en härlig måndag!