Torsdag!

Vi har haft supermysiga dagar med Martin, Susanna och barnen. Vi började dagen med lite strandhäng (äntligen är sommaren tillbaka!) men sen packade vi ihop oss efter lunch och åkte kort efter att den andra familjen dragit hemåt. Vi åkte förbi Uppsala för att köpa lite grejer till vårt husbilsfix. 

(null)

(null)

När världens bästa storasyster helt plötsligt böjer sig fram för att pussa på sin lillasyster bara sådär (och jag hade tack och lov telefonen i handen precis när det hände så att jag hann få det på bild). Det finns så mycket kärlek i Lilys lilla kropp så att jag blir alldeles skrytstolt över att hon är våran. Älskade unge. 

(null)

Lily favoritgrej på Ikea är att gå och kolla på alla djuren (gosedjuren) så det var ett självklart stopp. Vi köpte det vi skulle och sen blev det korv som mellis-middag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Belle tröttnade sönder på att åka bil när vi åkte hemåt så Johan fick jobba arslet av sig för att hålla henne road och sysselsatt haha! 

(null)

"Mamma! Tänk om (gosedjurs)valen har ätit upp vårt bollhav när vi kommer hem?" funderade Lily i bilen på vägen hem. Lyckan när hon kommer hem och sprang raka vägen till lekrummet och såg att bollhavet faktiskt var kvar var total haha. 

(null)

Åh vad jag älskar semester med min egna lilla familj. Tid med de jag älskar mest är lycka. 

Bullmamman.se

Vi saknar er!!!!❤️

Svar: Vi saknar ER!! ♥️♥️
Evelina Nilsson