Karlskoga!

Första stoppet med husbilen blev hos våra fina vänner i Karlskoga. Vi träffade dem första dagen i Thailand när vi var där för 1,5 år sedan och hängde tillsammans hela semestern. Förra sommaren kom de och hälsade på oss i stugan och i sommar var det vår tur att hälsa på dem. Det är väldigt sällan man träffar människor som man klickar med helt och fullt ut men med den här underbara familjen var det kärlek vid första ögonkastet. Det känns verkligen som detta är vänner för livet <3

Vi kom hit igår em och åt middag tillsammans och barnen busade järnet. Lily och Belle hade ganska mycket energi över efter många timmar i husbilen på vägen hit. När jag skulle lägga barnen så somnade jag också och missade hela kvällen tillsammans med Johanna och Martin men mitt mående är inte på topp just nu så det var nog ganska välbehövligt. Det känns verkligen i kroppen att den krigar med väldigt mycket smärtor just nu för jag är helt genomtrött och slut. Det känns energimässigt som att jag sprungit ett marathon varenda dag bara av smärtan.. 

Men åh vilken mysig dag vi haft idag! I förmiddags promenerade vi till ett naturreservat här i närheten och grillade korv och hade det mysigt. Sen blev det ju så varmt och fint väder så vi åkte iväg till en strand så att barnen fick bada. Ikväll har vi ätit tacos till middag och njutit av en fin sommarkväll! Vi har inte sett så värst mycket av Karlskoga än men av det vi sett så kan vi konstatera att det är väldigt fint här! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)