Effektiv lördag!

I förmiddags tog jag med mig tjejerna in till Uppsala för att köpa lite tyg på Ikea medan Johan fortsatte med vårt projekt nr 2 just nu; bygga lekstuga till våra girls. Det hela började med att jag hittade en jättefin lekstuga som var till salu i Uppsala. "Vi köper den!" tyckte jag men då tyckte Johan att "du har ingen aning om hur tunga såna där är.. det är lättare att bygga en egen än att hämta den!" Och så blev det lekstuge-bygge istället för lekstuge-hämtning. 

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem igen så kom Johans bror över för att fira Belle. Hon blir så bortskämd av alla omkring sig! 

(null)

Sen åkte vi tillbaka till svärisarna där vi lånar deras lada för att bygga lekstugan i.. Den svenska sommaren just nu gör att det är ganska skönt att ha tak över sig medans man bygger. 

(null)

(null)

När vi skulle åka hem så blev Lily kvar hos Eva och Christer. "Lily sova hos farmor och farfar snääälla?" Det är knappt så att vi ens försöker få med oss henne hem längre för hon har liksom bestämt att hon ska sova kvar där redan när vi är på väg dit haha. Men jag älskar att hon trivs så bra hos sin farmor och farfar. 

Vi hann nästan bara hem ifrån svärisarna och så försvann Belle. Men nu har vi lärt oss vart vi ska börja leta när hon "försvinner". Denna rödavinbärsbuske är favoritstället att hänga på för både Lily och Belle nu för tiden. De kan stå där och trycka i sig bär hur länge som helst. 

(null)

Trevlig lördagskväll önskar jag er!