Date-day!

Vi har haft det skönaste och mest välbehövda dygnet på väldigt länge. Vi har ju barnvakt ganska ofta men jisses vad vi har njutit lite extra det här dygnet. Lily och Belle är på "sommarlovsmys" hos deras farmor och farfar. Vi åkte och lämnade dem hos Eva och Christer kl 10 igår och direkt när vi kom hem så la vi oss i soffan och tittade på en film. När den var slut så drog vi igång och fixade i husbilen och vi höll på där ute nonstop tills klockan var 21. Innan vi fick barn så var ’projekt tillsammans’ typ vad vi gjorde på vår lediga tid och det är verkligen våran grej. Och my god vad roligt det var att få hålla på där ute hela dagen tillsammans like old times. Nu börjat husbilen äntligen bli klar och det är så roligt att man börjar se det färdiga resultatet! 

(null)

När vi kom in igen igår kväll så åt vi middag och sen hamnade vi i soffan framför en film. Vi såg den nya filmen om Dupont. Väldigt obehagligt och skrämmande! 

Idag ska vi hämta hem barnen igen. Vi har knappt hunnit sakna dom särskilt mycket för att vi har haft så fullt upp men nu börjar det kännas minsann <3