Bortskämd 2.0

Firandet fortsätter... Jisses vad jag blir bortskämd. Mamma och Thomas bokade i början av sommaren in att de ville ha alla fyra barnbarnen (våra två och så Wilton och Vidar) två dygn under semestern för att få maxa hänget med barnen och det är nu i helgen. Som barnen har längtat... Vi bestämde att de skulle vara i stugan för enkelhetens skull så idag vid kl 11 så kom mamma, Thomas och Musch-familjen och så åt vi rester ifrån gårdagen till lunch innan vi packade in oss i bilen och åkte in till Gävle. Där hade boyfriend bokat rum till oss på Clarion hotell (där vi i rummet möttes av godis, lite att skåla med och grattiskort - Tack Clarion Winn!) 
Vi tog en sväng på stan efter incheckningen för lite shopping och sen gick vi tillbaka till rummet och bäddade ner oss i sängen och kollade på en film innan vi gjorde oss i ordning för middag på bästa Blackstone. Jag fick middag på Blackstone Steakhouse (och den fina väskan!!) av Josefin och Dan i födelsedagspresent och det var lika gott som tidigare gånger vi varit där! Tusen tack sis och Dan för en mysig kväll och en magisk middag. Mums! 

Och tack till boyfriend för det trevliga sällskapet. Vad har jag gjort för att förtjäna dig? <3 Snyggare, mer omtänksam, givmild, kärleksfull, respektfull, rolig och godhjärtad människa som dessutom är världens bästa pappa får man leta länge efter. Jag har aldrig känt mig mer älskad tidigare och som du skämmer bort oss och behandlar mig och våra barn som prinsessor varje dag. Tänk att vi firade 5 år tillsammans för några dagar sedan (och att det ändå bara är början). Dessa fem år tillsammans med dig är utan tvekan de bästa åren i mitt liv. Åh vad jag älskar dig och åh vad jag ser fram emot att bli gammal och grå tillsammans med dig. Så länge jag har dig vid min sida så kommer jag alltid att vara ung (i dubbel bemärkelse haha). 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och den som säger att lycka inte kan "köpas"  för pengar har inte fått så här fina 30-års presenter. Jag går och kollar på både klockan och armbandet hela tiden. Så himla fina! Klockan är från pappa och Maria.

(null)

(null)

Och vet ni vad som väntar imorgon..? Inte? Nej jag vet inte heller, har ingen aning. Allt jag vet är att vi blir upphämtade utanför hotellet kl 09 imorgon. Hur spännande?
Nu måste vi sova så att vi kan passa på att fylla på skönhetssömn-kontot lite extra nu när vi är barnfria. God natt! 


Bullmamman.se

❤️❤️❤️