Tuesday

När blogginspon saknas blir det typiska "det här har vi gjort idag"-inlägg. 

Toalettbesöken här hemma innebär oftast att man har en liten publik. Inte sällan sitter det tre stycken på badrumsgolvet och tittar på mig när jag kissar (Lily, Belle och Hugo). Imorse var det dock bara två ögon som tittade på mig.

(null)

Morgonens frukostsällskap! 

(null)

Lite lek innan förskolan. 

(null)

Johan kom hem och hämtade Lily till 9 imorse och så var han med Lily på inskolningen idag. Allt går strålande och hon älskar sin nya avdelning - så skönt! 

När de åkte gick jag och Belle upp och la oss i sängen för att vila lite. Belle somnade om och sov i hela två timmar. Jag önskar verkligen att jag var en sån där som kunde somna när som helst, hur som helst för jag är ganska trött atm så lite extra sömn hade inte skadat men icke... Det blev lite vila åtminstone! 

(null)

Vi har lekt massor, tittat lite i böcker, tränat på Belles favoritsysselsättning just nu: krypa, och så har vi sjungit idag. Belle älskar full uppmärksamhet precis som sin storasyster. Så länge man hänger med henne så är allt svinkul men ibland är det inte jättepopulärt när man ska försöka få lite saker gjorda här hemma.

(null)

Kaos i hemmet men vad gör det?

(null)

Osminkad verkar dessutom vara standard nowadays..

(null)

Så är även promenad.. Så himla skönt att komma ut en sväng varje dag! 

(null)

(null)

Anonym

Vad gör det att det är kaos när mamma kommer i morgon!!! 😉👍♥️😍😘