Onödig sista dag på året!

Hur jag har spenderat senaste dygnet på år 2019? På Karolinska i Sthlm med brors... 
Vi tittade ju på brors match igår. Helt plötsligt ser vi under sändningen hur brors får en puck i ansiktet och ramlar ihop på isen. Han åker sen raka vägen ut till omklädningsrummet så vi förstod ju att han kanske skulle behöva sy eller liknande men vi trodde inte att det var så allvarligt.. När jag typ 5 min senare ser att de uppe i hörnet på sändningen börjar rulla in en ambulansbår mot omklädningsrummet så ilade det till av oro. Jag ringde brors direkt men han svarade inte utan det var istället någon sjukvårdare som svarade som sa att jag nog borde komma och möta upp ambulansen vid sjukhuset så att brors fick någon med sig för att "det såg inte så värst bra ut".. 
Jag slängde mig in i bilen direkt, var nere vid Karolinska på en timme och kom dit kort efter att brors kommit dit med ambulansen. Där möttes jag av en minst sagt tilltryckt brors...  
Jag skonar er alla närbilder men det var hål i hakan så de behövde sy 15 stygn från både utsidan och inne i munnen, han hade en spricka i käken, en bit av käken hade lossnat med tre tänder på och de tre tänderna hade i sin tur skjutits upp en halv cm och stod rakt upp så han inte kunde stänga munnen. 

Det blev en lång natt på Karolinska. När de var klara på sjukhuset mot morgonsidan så åkte vi hem till brors och sov några timmar tills tandläkaren, som skulle ta över efter akuten, var på plats vid kl 8. De tror att tänderna kommer klara sig men man vet aldrig. De tryckte tillbaka tänderna och käkbiten (aaaouch!!) och limmade fast dem på plats. Nu är det flytande föda för honom i tre veckor framöver! Men tur i oturen att han förmodligen kommer få ha sina tänder kvar och att de inte blev kraschade. Det var käken som fick ta smällen och det kanske ändå var bra att det blev så, annars hade han bergis varit tandlös nu. 

Stackars finaste brors! <3 

Han låg där i full stinkande hockeyutrustning när jag kom men tack och lov fick vi av honom det efter ett tag, haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi var klara på båda ställena så tog jag med mig en sjukt sliten brors hem till Östhammar för att fira nyår med oss. Jag tryckte i honom lite medicin, bäddade ner honom hemma i sängen efter ett bad och efter några timmars sömn var han lite mer på benen. Tänk så det kan gå.

(null)