Maxa snöhänget innan det smälter bort!

Imorse var en sån där dag som jag inte ens förstod hur jag skulle hitta orken till att ta mig upp ur sängen. Men det gick tillslut. Mitt mantra som jag maler i mitt huvud de dåliga dagarna är: "Tänk inte, bara gör!" Jag behöver helt enkelt stänga av för att inte fastna. Det är när jag tänker för mycket som allt bara känns för övermäktigt och jobbigt men när jag "inte tänker utan bara gör" så tar jag bara en sak i taget och vips så har ännu en dag gått. 

Johan och Belle gick upp först imorse. Jag och Lily blev kvar i sängen ett tag. Först ville Lily "goosha" (=gosa) men sen när Josefin ringde så slog jag på Pippi ett tag så att jag och Joppla fick prata i lugn och ro. Jag saknar alltid henne som mest precis när hon åkt hem för jag får alltid mersmak deluxe av denna underbara människa när vi hängt ett tag! Älskade sis! Var du verkligen tvungen att bosätta dig på andra sidan Atlanten? 

Efter frukosten lekte vi lite här hemma innan vi drog på oss utekläder och drog ut på äventyr. 

(null)

Vi hamnade i lekparken. 

(null)

(null)

(null)

I lekparken fick Johan meddelande från en vän som bor alldeles i närheten som såg oss: "Kommer med kaffe om 5 min!" Vi blev kvar och hängde hela gänget ett tag innan vi drog vidare på äventyret. 

(null)

Efter lekracet i lekparken så drog vi vidare på vår promenad till affären. Här är en stolt Lily som drar egen kundvagn! "Mamma! Köpa den?" frågade hon om allt vi gick förbi. Hon blev lite mer driven än vanligt när hon fick styra vagnen själv. Vissa saker plockade hon i själv utan att fråga men jag smugglade ur dem när hon inte såg. 

(null)

(null)

(null)

Nu har vi precis kommit hem och ska fräscha till oss lite inför nästa äventyr. Lily ska napa lite först bara. Hon är fortfarande väldigt noga med sina naps på dagen..