Lördag!

Vi började dagen med att åka till Jysk och köpa massa nya kuddar och täcken till sommarstugan. Det behövdes lite nya till gäststugan och något extra även till vår stuga. Vi har ju en förmåga att bli rättså många där i stugan om somrarna, så mysigt! 

(null)

(null)

Sen åkte vi till kontoret en sväng för att skriva ut lite papper och fixa med några ärenden. 

(null)

När vi kom hem stod det masss små figurer vid vår entré. Vi har en granne som tycker om att driva med oss och hitta på små hyss ibland men de här små figurerna blev succé och Lily tog med sig dem in och lekte med dom hela eftermiddagen. 

(null)

(null)

Belle tog en välförtjänt nap i soffan. Johan gick till en vän för att kolla på ett jobb och jag gick och la mig med Lily när hon skulle sova. Jag hade en riktigt painy dag igår så jag gick och la mig samtidigt som Lily skulle sova middag och så sov vi nästan 1,5 h tätt ihop. Mysigt och välbehövligt.

(null)

Kl 15 åkte Johan iväg på hockey. Jag, barnen och Hugo bestämde oss för att åka till Furuvik över kvällen för att hitta på något vi också. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi fick tacos till middag och den magiskt goda semmel-kladdkakan till efterrätt a la favorit i repris. 

(null)

När vi kom hem la jag båda barnen och sen gick jag själv och la mig också. Kärleksruset man får av att se denna bilden <3

(null)