Lily 2 år!

Imorse gick vi upp och firade världens bästa två-åring. Vi pratade mycket om att fylla år igår kväll när Lily skulle somna och så berättade jag att Johan och jag skulle komma och väcka henne med en liten tårta med ljus och så skulle vi sjunga för henne. "Lika Pippi!" sa Lily när jag sjöng ’Ja må hon leva’ igår kväll för att få henne att förstå lite vad som skulle hända. Dessutom har vi tränat lite extra på att blåsa ut ljus den senaste tiden så att hon skulle kunna blåsa ut ljusen på tårtan idag och imorgon. Det var minst sagt en spänd tjej som somnade igår kväll. 

Våran lilla fina tjej som börjar bli så stor men samtidigt är så liten fortfarande. En sak är iaf säker; Belle kommer få växa upp med världens underbaraste storasyster vid sin sida, jag och Johan kommer få följa den här fina tjejen genom livet ifrån första parkett och det är inget jag är lyckligare över än just det. 

Du har öppnat upp mitt hjärta som ingen annan någonsin gjort tidigare och jag är så stolt över att få vara mamma till just dig. Vi älskar dig mer än du någonsin kommer kunna förstå, stjärnstopp, och jag är så glad för att du är du älskade Lily. Imorgon är det kalasfest för dig älskling och som vi ska fira dig! Grattis igen på din andra födelsedag hjärtat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)