När man verkligen lever upp till namnet ’Evis vardag’.

Vardagen rullar på och vi har vardag med stort V för tillfället. Ekorrhjul deluxe. Igår var vi i Gävle hela dagen. Idag har vi varit hemma i East. Jag, Belle och Hugo har varit ute på långprommis idag och så var vi med Johan på ett ärende. Annars har vi mest gjort det gamla vanliga.. Tvätt, disk, ännu mera tvätt, rensa lite, plocka lite, städa lite, byta bajsblöjor i oändlighet, hämta på förskola, något uppvak på nätterna av en liten Belle som kommit på att det är bäst att ligga och sova mellan mamma och pappa, hämtmiddag hos oss med svärisarna igår kväll... Det händer mycket men samtidigt händer det inget särskilt. 

Lily håller på överinskolas till nästa avdelning på förskolan. Nu ska hon gå från småbarnsavdelning till en grupp med större barn à la syskonavdelning. Jag tror att hon kommer att bli yngst i den nya gruppen men hon är redo. Alla de äldre barnen tycker att det är roligt med en liten tjej i gänget och Lily älskar när det är lite fart så det blir nog bra. Men det kommer bli skillnad såklart... Lily har gått i en grupp med bara 7 barn hela hösten men nu blir det full fart igen. Imorgon lämnas hon första gången på den nya avdelningen själv utan de "gamla" pedagoger som varit med henne på nya avdelningen under veckan. På måndag ska jag och Johan vara med några timmar och sen efter det får vi se hur allt går. Hon blir så stor våran älskade lilla tjej. Vips så har tiden sprungit iväg och så står vi och pysslar ihop ett studentplakat till henne! 

Imorgon är det fredag och jag är som vanligt fredagstaggad och helgredo. Mami kommer hit imorgon och som jag längtar. Det var längesedan vi sågs nu så det ska bli mysigt! 

Hoppas ni haft en fin vecka! Kram 

(null)


aQSWKrAfj

qUYjSwrd

WtmPVljrixCov

HEghLGXSDYQ