M I A

Johan var på jobbet redan 3.30 inatt för att han inte kunde sova för att han hade för mycket att göra. Jag är golvad av pain just nu och tar en dag i taget. Imorgon öppnar (får man säga äntligen?) förskolan igen. Vi har haft världens mysigaste julledighet och helst av allt skulle jag bara vilja hänga med Lily jämt men när hell är tillbaka i mitt liv och Johan är tillbaka på jobbet så är jag så tacksam för att Lily får leka och hänga med sina kompisar och världens bästa pedagoger på dagarna. Vårt liv funkar liksom inte utan förskolan just nu och vi är beyond tacksamma att de finns.
Imorgon ska jag tillbaka till sjukhuset och Endometrioscentrum. "Utredningen" fortsätter... Ge mig lite svar, förklaringar och positiva besked imorgon tack. 

Jag svarar knappt i telefonen för jag är så less på att säga att "det inte är så bra just nu" så det är ingen idé att ringa mig. Jag brukar ju alltid gå i ide socialt när livet är så här och det får man liksom ta. Men på lördag är det kalas här hemma för då har vi en liten tjej som blir två år!! Så mysigt. 

Ni får en bild ifrån igår kväll när jag åtminstone hade lite smink på mig.. Ni vill inte ens veta hur jag ser ut idag. 

(null)

Anonym

Älskade tösen min! ♥️♥️♥️