Fredag!

Imorse kom Mami hit. Finaste bästa mami. Vi har haft en mysig dag. Vi åt frukost tillsammans när hon kom imorse och sen tog mamma Belle några timmar på förmiddagen så att jag fick fixa undan lite grejer på datorn.. När jag var klar med det så tog vi en långprommis. Kl 15 hämtade vi Lily på förskolan! Hon älskar sin nya avdelning och vi fick sitta och vänta på henne en halvtimme idag innan hon var redo att dra hemåt, haha. Det är ju ett bra betyg om något! Men jisses vad sorgligt det kändes att säga hejdå till världens finaste pedagoger på hennes gamla avdelning. Åh, vi kommer verkligen sakna dem! <3 Tack för världens bästa första år på förskolan. 

Mami lagade middag till oss här hemma ikväll - galet gott. Linstacos med köttfärs/fetaost/lök-fyllda paprikor. Jag och Johan åt så att vi knappt orkade resa på oss efter middagen (ändå lyckades jag trycka i mig en hel påse linschips i soffan men det var ju en stund senare).. Mami badade våra tjejer innan hon åkte hemåt vid 18-tiden. Lilys senaste är att lägga till snääälla efter sina allt längre och längre meningar. Hon pratar extremt mycket nu för tiden. "Mamma! Lily och Belle bada med mormor. Snäääälla?" 
Man dör ju sötdöden för mindre. Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig att man kunde älska någon människa så mycket som jag älskar våra barn. Kärleken före- och efter barn är som natt och dag och det låter så cheesy när folk säger det men ens barn visar verkligen vad kärlek är på riktigt. Det finns många jag skulle dö för men Lily och Belle skulle jag offra precis vad som helst för. Allt. Och kärleken till alla andra som man älskade innan barn följde liksom med på den stora kärleksstormen som kom när man fick barn... Förut älskade jag min familj, mina syskon, JOHAN maxat.. trodde jag. Men damn vad jag älskar dem nu med varenda liten cell i hela min kropp!

Hoppas ni alla får en fortsatt fin fredagskväll! 

En liten nakenfis som låg och luftade lite imorse. Det där med att ligga stilla och lufta är dock bara att glömma nu för tiden för hon är överallt numera.

(null)

Belle provar att vara förskolebarn för en stund.. 

(null)

Lily och mormor busade och sprang ut från förskolan efter hämtning. Springbuset slutade dock med trasiga byxor och ett skrubbsår på knät men Lily reste på sig igen och ville fortsätta springa. Gohjärtat.

(null)

Fredagsmiddagen! 

(null)

Lite pyjamasmys i pappas famn framför Bolibompa innan Lily gick och sov strax efter 19. 

(null)