Första dagarna på det nya året!

Vi har haft brors kvar här hemma tills idag. Det har varit supermysigt även om man såklart har tyckt så himla synd om honom när han haft ont... 

Igår hängde vi bara hemma hela dagen. Vi tänkte åka iväg och åka skridskor, vi gav förslag till Lily på att gå till lekparken men hon sa bara "Nej. Lily hemmadag!" Haha gullungen. Hon tyckte visst att det blivit lite mycket fara och flänga under julen så igår och idag har vi bara varit hemma och lekt med alla nya julklappar. 

Vi fick besök av pappa och Maria igår kväll. Vi åt nybakat tunnbröd till kvällsfika när de kom! 

(null)

Belle laddar verkligen för att ta sitt ålande till nästa steg: krypa! 

(null)

Hur magisk solnedgång igår??? Ljuset var helt galet vackert. 

(null)

Hon som inte velat somna på kvällarna alls den senaste tiden.. Igår däckade hon till filmen Angel has fallen vid 22-tiden. 
Angel has fallen: Inte särskilt girlygirli av mig men det är på riktigt en av min absoluta favoritergenrer när det gäller film. Vapen, militärer, some bad ass guys and I’m stuck. Gärna lite helikoptersmatter också, haha. 

(null)

Nybadad plutt

(null)

Idag har Johan jobbat. Jag, Lily och Belle har haft julgransplundring, plockat bort all jul här hemma och så har vi slängt ut granen. Inte en dag för sent. Jag älskar julen men redan på annandagen så tycker jag att julen är över och då vill jag bort med allt. 

På eftermiddagen var det dags för BVC-besök för Belle. Vi tog en promenad dit. Belle fortsätter växa i hög takt. Hon är nu 71 cm lång och väger 8250 g vid 6 månaders ålder. Hon ligger fortfarande tre kurvor över "normalt" på längden och två på vikten. Hennes egna kurva följer hon dock exemplariskt. Sjukt ointressant egentligen det här med längd och vikt tycker jag.. Så länge de växer och mår bra är väl det viktigaste! 

(null)

Ikväll blev det pizza till middag. Så seriöst tog Johan mitt snack om nya nyttiga livet 2020, haha. Nej men mitt fokus är att få bort "så mycket socker som möjligt" (älskar att sätta så luddiga mål - helt omöjligt att misslyckas!) 

(null)     

Jag är ju på "Biggest looser-nivå" när det gäller intag av onyttigheter så för mig blir det att rensa bort det värsta först och sen jobba vidare.. Steg 1: Bort med godis! Bort med läsk! Bort med tomtegröt med en liter socker på. Ni vet sånt där bara fullkomligt onödigt skit..
Jag är för ointresserad och lat när det gäller mat och det är därför jag alltid stoppar i mig det som är mest lättillgängligt - vilket alltid är onyttigt. Men tids nog kanske intresset ökar. Jag hoppas på det. Vem vet? I slutet av året kanske jag till och med lagar mat...? 

Spännande med JVM match ikväll! Det lutar åt vinst. Spelet fortsätter alltså för Sveriges del.. Kul! 

Trevlig kväll på er!