1,5-2mil!

Idag har jag varit ute och gått nästan hela dagen känns det som. Vädret har verkligen levererat. Johan kom hem i veckan när solen sken och ba: "Jag känner mig alldeles nykär bara pga solen" Haha! Vi svenskar är inte väderstyrda alls såhär under vinterhalvåret... 

Mami sov hos oss inatt. Imorse blev det våran favoritfrulle; scrambled bananpannkaka (1 banan + två ägg per person) med kvarg, hallon, kokos och jordnötssmör. Så galet gott! 

(null)

Efter att vi promenerat och lämnat Lily på förskolan imorse gick vi till BVC på en läkarkoll av Belle. När vi kom hem igen packade Mami ihop sitt och sen åkte jag och släppte av henne vid bussen innan vi åkte för att kika in Easthammers senaste butikstillskott: Jysk. Vi fyndade lite nya handdukar och smått och gott. 

(null)

Sen drog vi ut på promenad igen. Jag lyssnar på Läckbergs "En bur av guld" på Nextory och jag ville bara höra mer och mer så promenad passade ganska bra idag när solen strålat hela dagen. Egentligen gillar jag att läsa själv mer än att lyssna på böcker men hellre lyssna än inget alls. Jag har typ svårt att få ett sammanhang när jag lyssnar på ljudbok och svävar lätt iväg. När jag läser själv är jag helt in the moment. Det är samma som när jag pluggade. Sitta och lyssna på föreläsning: fattar men kommer inte ihåg något. Läsa själv: lägger det på minnet. 

(null)

Jag hämtade en glad Lily på förskolan. Vi älskade hennes förskola innan också men den här avdelningen är on top. Jag och Lily åkte lite rutschkana innan vi drog hemåt...

(null)

Jag hade tagit med Tom&Jerry-kex och Festis och så hade vi lite picknick på vägen hem. Lily tyckte att det var såå mysigt. Gohjärtat! 

(null)

Ikväll har vi ätit lasagne till middag som Mami gjorde igår och så åt vi upp sista biten av gårdagens semmel-kladdkaka. Den var precis lika god idag. 

Innan läggdags brukar Lily titta på Bolibompa. Jag var gossugen i soffan så jag bad Lily att komma och gosa med mig. "Nej! Lily gosa pappa Belle. Mamma gosa Goggo (Hugo)!" Haha. Tack för den. 

(null)

Hoppas ni får en fin fredagskväll! Åh HELG IGEN! Så himla mysigt men samtidigt lite stressande också. Veckorna går så himla snabbt nu. Det känns som att det var typ igår som jag skrev att det var fredag och helg men det är liksom redan en vecka sedan!?