Vår-längtan!

Imorse sa jag och Belle hejdå till en ledsen Lily på förskolan. Hoppas det bara är en "komma in i allt igen-fas" efter hennes uppehåll på 1,5 vecka då hon var sjuk för det är fruktansvärt att säga hejdå och lämna henne när hon är ledsen. 

(null)

Jag och Belle gav oss ut på en riktig långprommis vid 10-tiden. Jag längtar ihjäl mig till vår och sommar nu. Jag har längtat så mycket efter vinter men nu har den längtan passerat och jag hoppas nu att vi slipper snö och att vi kan få extra tidig vår istället! Förstå vad skönt när man kan ha dörren öppen och gå ut och in som man vill utan alla dessa ytterkläder. Jag och Lily pratar mycket om sommar och att man får gå ut utan strumpor och skor då. Hon tycker att det är jättekonstigt och lite busigt eftersom hon förmodligen inte kommer ihåg sommar riktigt på det sättet (hon längtar dock till stugan så den verkar hon komma ihåg). Det är så roligt när barnen fortfarande är så små - man får liksom kind of uppleva allt första gången flera gånger om eftersom de inte kommer ihåg så jättemycket.

(null)

Vi tog vara på min vår-längtan och åt lunchen ute idag. Det var ganska kallt men lätt värt att få låtsats att våren är nära, åtminstone ett tag! 

(null)