Myslördag!

Vi har haft en mysig lördag med våra favvisar. Musch , PW och Vidar har hängt här hela eftermiddagen och kvällen. Vi har lekt, ätit middag, musch har bakat med Wilton och Lily, vi har kollat på brors match och så blev det såklart det traditionella badet. Våra barn älskar att bada mer än något annat. 

(null)     

(null)

(null)

(null)

Vi har lite smått introducerat lördagsgodis här hemma så vi lekte lite affär och så fick de plocka i några godisbitar var i en liten godispåse och så fick de betala med en varsin guldpeng a la Pippi. Succé. Jag är egentligen lite emot det här med "lördagsgodis" men samtidigt finns det inget värre än barn som aldrig får godis hemma och blir som maniska så fort de kommer bort och står och vaktar godisskålen likt en bodyguard och trycker i sig som om det inte finns någon morgondag. Jag vill typ "avdramatisera" godis och inte göra det till värsta grejen. Ibland kan jag tycka att man hypar upp allt med att tagga lördagsgodis hela veckan liksom men samtidigt tycker jag att det är lite mysigt med lördagsgodis också, jag kommer ju ihåg själv hur det var när man var liten. Dessutom är jag ju största gottegrisen själv så jag vet inte hur man gör bäst... Svårt. Oavsett verkar Lily so far inte ärvt min gottegrisgen för hon tycker att själva tanken av godis är roligare än godiset i verkligheten. Så fort hon fått smaka godiset så spottar hon ut det typ, men spännande är det allt. 

(null)

(null)

(null)

Nu har musch och barnen åkt hem och vi kikar på Dannys krogshow innan det är dags att sova. 
Ikväll har jag haft så ont så att jag nästan var på väg in till sjukhuset. Det är första gången jag haft så ont sedan operationen för fyra månader sedan. Paniken över det är total men jag försöker att inte ge det så mycket energi och spekulera alltför mycket. Jag fortsätter hoppas att det kommer gå åt det bättre hållet hela tiden men att det kommer ett och annat "återfall" längs vägen. Eller nåt. Tack och lov fick jag bukt på smärttoppen själv med medicinerna jag har hemma så jag slapp åka in. Nu är det under kontroll. Hoppas att det var en "engångsgrej" och att jag mår lite bättre igen imorgon. 

Sov gott fina ni! 


Bullmamman.se

Tack för en jättemysig kväll!💕 du är helt otrolig som krigar på! Själv gnäller jag för en tå...😏 jaja du är bara grym och jag beundrar dig och ditt sätt att kriga på varje dag! Världens bästa Evis! Mina fina syster!

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson