Bästa bror!

Ikväll har vi kikat på en sjukt spännande hockeymatch mellan Hudik och Väsby. Innan matchen pratade kommentatorn om att brors är en riktig assistkung men att han inte gjort så många mål som han brukar sedan Allettan drog igång. I första perioden gjorde brors två svinsnygga mål och i periodpaus så intervjuades han. 
"Ja vi sa här innan matchen att du inte gjort så mycket mål utan mest assists och så kommer det här..." 
"Va? Jag som går runt och kallar mig själv för snipern!" fick kommentatorn till svar med en liten blink och så blev det gapskratt från kommentatorerna. 
Nu inser jag dock att det kanske inte är lika roligt att läsa som när man såg det irl men alltså på riktigt vi dog. Brors är helt seriöst den roligaste och skönaste människan jag vet. Han är smart men säger en hel del dumma saker ibland, han kan vara svinseriös men är samtidigt ironin himself, han är en mjukiskille när det behövs och stenhård när det behövs, han är världens finaste brors som alltid finns där för alla. Han är den mest socialt kompetenta människan som finns på den här planeten och de allra flesta gillar honom direkt (förutom på planen för då är han inte lika trevlig). Allt detta är självklart sagt helt objektivt... Världens finaste bästa lillebror. Från ett trött sniperskämt till en hyllning på bloggen över att du är finaste broren som finns. Du var iaf grym idag och vi satt som på nålar hela matchen! Så himla spännande. 

(null)         
Joppla

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson