Fredagsinlägg på en måndag!

Barnen sov hos svärisarna igår till idag och Eva både lämnade och hämtade barnen på förskolan. 
Jag har varit vaken ganska mycket inatt men när jag tillslut somnade imorse så sov jag till 09.55. Jag vet inte när jag sov så länge (även om jag inte lyckades skrapa ihop så värst många timmar ändå totalt sett..). Jag har vilat idag, tagit en kort promenad med Hugo, läst bok och fixat lite hemma med tvätt och disk och sånt där som alltid behöver fixas. 

I brist på annat får ni några bilder ifrån vår fredag. 

Så fort Lily ser en lönn så ropar hon: "Åh! Ett flaggträd! Jag och Belle vill ha flagga!" och så sitter de där i vagnen och flaggar med sina flaggor till alla bilar som vi möter. Man kan lära sina barn om naturen på olika sett, men jag iaf är glad att de ser naturen och inte bara låter den passera. Stoltheten när Lily ser skräp på marken och hon ropar "Åh nej! Skräp i naturen!" och så plockar hon upp det och lägger i närmsta soptunna. Det är våran tjej det där <3

(null)

Jag och Johan tog en promenad och hämtade barnen vid 13. Vi köpte en glass på vägen hem. 
"Här blir bra! Här kan vi sitta!" sa Lily och hoppade upp i soffan. "Åh! Mysiiigt!!" 
Jisses vilken sucker jag är för att se barnen vara lyckliga och må bra. 

(null)

(null)

När vi kom hem ville Lily leka att det var vinter så hon tog på sig full vintermundering. Efter ett litet tag sa hon "Nej mamma. Vi har sommar lite till!" och så klädde hon av sig allt igen.Tokiga lilla skruttunge. 

(null)

Kvällen gick åt till att pyssla lite. Lily målade teckningar och så skrev vi brev som vi sen la i kuvert o h åkte och la i den gula postlådan. Lily tyckte verkligen att det var spännande. Hoppas mottagaren blir glad! 

(null)