Fest för brors!

Åh vi lämnar ett så himla mysigt dygn bakom oss. Min kära bror och hans hockeylag Upplands Väsby har efter mycket om och men (struligt pga Corona) äntligen gått upp i Allsvenskan! Vi bestämde oss därför att fira det lite extra eftersom vi tycker att det är så stort så igår morse kom musch med familj hit och så preppqde vi hemmet lite inför kvällens (överrasknings)firande för brors. Kl 10 möttes vi därefter allihopa i Hallstavik för en underbar heldag vid deras supermysiga utomhusbad. Vi badade så att vi blev alldeles skrynkliga. Jisses vilken fantastisk sommardag!! 

Kl 16 åkte vi alla hem till oss och när brors och Felicia kom så stod vi alla uppradade och skålade och grattade fina brors för vad som komma skall. STORT. Vi lekte med barnen, åt middag och hade världens mysigaste kväll ute i vårt uterum. Vi blev kvar där ända tills klockan vad efter 02! För att småbarnsföräldrar som vet att de blir väckta 4 h senare ska stanna uppe tills så sent ska det vara något alldeles extraordinärt - och det var det verkligen igår! 
Tack finaste syskon (aaah Jopplas!! Kom hem så att klanen kan vara komplett!!) för en fin helg tillsammans. Jag har varit riktigt riktigt dålig de senaste tre dagarna men är det några jag verkligen får energi av att träffa så är det mina syskon. Dom är också några av få som jag väljer att träffa trots att jag mår skit - för jag kan vara precis som jag är med dem och de förstår

Här kommer några bilder ifrån gårdagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Brors

Bästa ❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️👏🏼👊🏼
Evelina Nilsson