Familjedag!

Syskonen med familj/respektive stannade på frukost imorse men sen direkt efter frukosten så åkte alla hem till sitt igen för att maxa söndagen på varsitt håll innan veckan drar igång igen imorgon.  

Vi har haft en jättemysig familjedag här hemma. Vi har verkligen fokat på barnen och haft det så mysigt tillsammans. Vi har lekt massor, fått undan väldigt mycket på gården, klippt till våra häckar (som såg hemska ut!!) och så har vi äntligen öppnat upp projekt: bygga lekstuga. Låt oss bara lägga lite tid på det nu så att den kan komma på plats innan det blir för kallt för att ens använda den... Jag tycker att det är ett väldigt roligt projekt men Johan vill helst bara att det ska vara klart nu, haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Ikväll har jag dragit igång med Yoga with Adriene som finns på Youtube. Det är en 30 dagars nybörjargrej där man gör ett yogapass varje dag i 30 dagar. Varje pass är ca 30 minuter och det är tänkt att alla ska klara det. Jag har gjort hela programmet förut men nu ska jag göra ännu en gång för jag älskar det verkligen. Jag ska dessutom försöka få med mig Johan också. Vi får se om jag lyckas men det hade varit roligt att göra det tillsammans. Är det någon mer som vill haka på? Jag startade ju idag men haka på från imorgon vettja. Det kan bli kul. 

Hoppas ni får en fin start på veckan imorgon och att ni haft en bra helg! Kram på er