Skärtorsdagen!

Vi åkte till stugan tidigt på torsdagsmorgonen för att äntligen öppna upp där för i år. Som vi har längtat. Vi tog ut och vädrade allt som behövde fräschas upp och sen vårstädade vi igenom hela stugan så att den kändes redo för "inflytt". Tusen tack Mami, Musch och barnen för all hjälp. Och tack till fina mormor och morfar som varit här innan och fixat på gården så att det skulle vara fint när vi kom.. Ni är bäst! 

Musch aka supermorsan hade suttit i 3 h och preppat skattkarta och grejer till barnen ifrån påskharen. Succé. De fick så fina påskägg och tyckte att turen var så himla spännande! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skattkartan visade oss runt tomten och en sväng på stranden innan vi slutligen hamnade vid en påse med påskägg till alla barnen; Lily, Wilton, Belle, Vidar och även Hugo fick ett påskägg. Fixarmusch är helt otrolig. Det är tur att vi har en sån i familjen så att våra barn också får uppleva sånt för jag är inte alls en sån mamma (tyvärr). 

(null)

(null)

(null)

Älskade gohjärtan. 

(null)

(null)

(null)

Efter påskäggs-jakten ryktades det om att morfar hade bakat sockerkaka till oss... "Tårta!!!!" ropade Lily lyckligt när hon såg den. 

(null)

(null)

Vi hade en mysig picknick med "tårtan" som fika! 

(null)

Wilton kunde inte riktigt hålla sig innan vi hade hunnit knäppa kort på kakan... Jag förstår honom till fullo. 

(null)

Åh bästa älsklingar!! 

(null)

(null)

Pynta påskris hann vi också med... 

(null)

(null)

Även minisarna i sällskapet börjar bli stora och små egna människor! Älskade Belle och Vidar. 

(null)

Lyckan när Johan klev in genom dörren på eftermiddagen var total! Fina bästa pappan till mina barn. Så himla kärleksfull med barnen. 

(null)

Det är små bortskämda pluttisar vi har.. Det blir så när det är många människor omkring dem som vill skämma bort dem! Jag tycker bara att det är fint och gulligt även om man samtidigt vill att de uppskattar allt de får och inte bara "räknar med det och tar det för givet" när de blir äldre. Men de var så lyckliga hela dagen och det räcker för mig. Åh vad jag önskar att alla barn i världen fick lika mycket kärlek som våra barn får ifrån alla omkring sig.. 

(null)

Lily älskar sitt rum här i stugan. Och tog Wilton i handen och skulle visa honom det flera gånger. Och Wilton följde nöjt med, tittade sig omkring och sa "Myschiigt!" Gullisar. 

(null)

På kvällen kom även Felicia (brors hängde med vänner) och Mattias hit och så åt vi alla pizza tillsammans innan Musch med familj åkte hem till sig. Vi fick Felicia kvar över natten vilket var supermysigt. 
Tänk att vi äntligen är här igen!! Åh vad vi ska njuta här även denna vår/sommar/höst!!