Påskafton!

Vi har sovit hur bra som helst inatt och det var skönt att vakna utvilad imorse. Stugan gör underverk med vår sömn, haha. 

Brors åkte till några vänner imorse för att dra ut på fyrhjulingstur medans jag, Johan, Felicia och barnen hade ännu en mysig dag tillsammans här i stugan. Vi var ute och njöt av solen hela förmiddagen. Det är verkligen så fint här! 

(null)

(null)

(null)

Kl 15 var det dags för påskmiddag hos pappa och Maria. Det bjöds på magiskt god mat och vi blev så bortskämda med påskägg och presenter ifrån påskharen. 

Vi gick all in för påskfeelingen i matchande hårband som vi fick av Mami igår! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Den lilla människan i vit klänning och blå rosett har verkligen varit ute på krigsstigen ikväll. Lily är en person som är väldigt mycket av allting.. Hon vill gärna synas och höras och tar mycket plats och hon älskar att busa och toka sig. För det allra mesta är hon väldigt snäll, glad och rolig men my god vad hon testade mig idag. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att åka hem lite tidigare än planerat. Det kändes helt enkelt som att hon behövde neutraliseras och "nollställas" för hon hade kommit in i ett väldigt konstigt mode. I bilen hem förklarade jag för henne att man inte får bete sig sådär. Man måste lyssna på vad mamma och pappa säger. Håller man inte med så får man förklara, diskutera och prata men att bete sig dåligt är inte ok. Jag har varit argare på henne idag än någonsin tidigare och jag antar att det är den omtalade 3-års trotsen som flyttat in lite tidigare än väntat. Efter vårt lilla snack i bilen, som det för övrigt kändes som att hon tog in väldigt bra, så avlutade jag med att säga att "det spelar ingen roll hur mycket du bråkas eller hur arg du blir Lily - jag älskar dig lika mycket oavsett!" 

Imorgon tar vi nya tag med denna energiska, glädjesprudlande, snälla men bråkiga lilla tokungen. Hoppas ni haft en fin påskafton!