Onsdagsstenen i pannan!

Imorse vaknade jag av att den här lilla stenen landade i min panna (den kändes dock inte lika liten som den ser ut). Lily hade hittat stenen någonstans här hemma och hon tyckte att det var ett ypperligt verktyg att väcka mig med.. Jag kunde inte ens bli arg. Jag antog att hennes poäng var att banka in lite hopp i skallen på mig denna onsdagsmorgon, haha. Hon förstod dock direkt att det kanske inte var det bästa hon gjort för sekunden efter att stenen hade landat i min panna och det kom ur ett chockat och nyvaket "aj!" ifrån mig så sa Lily direkt att "bara kasta bollar inne. Stenar kasta vattnet stugan ute!"

(null)

Efter lämning imorse tog jag och Belle en promenad och sen åkte vi till Gävle över dagen. Jag hade ett ärende i stan och Belle fick vara hos Musch under tiden. 

(null)

När jag kom tillbaka till Furuvik så möttes jag av tre glada barn i sandlådan. "Mooosheeer!!" ropade Wilton lyckligt. Åh älsklingen. Wilton är världens goaste unge. Han älskar att mysa och gosa och lyser alltid upp som en sol när vi kommer. Vi har alltid sagt att han är som lilla Ferdinand och det stämmer så himla bra fortfarande. Gulligaste var när Musch berättade för honom att han ska börja på förskolan i höst. "Åh Lily!" sa han då lyckligt. För honom betydde förskola att han skulle få vara med sin bästis-kusin Lily hela dagarna eftersom hon också går på förskolan. Aj mitt hjärta ibland alltså. 

Det hade gått bra för Musch med tre barn. Jag är inte det minsta förvånad. 

(null)

När vi kom hem hade Johan byggt klart odlingslådorna här hemma. Äntligen kan vi sätta check på det projektet. Lily ville sova hos sin farmor och farfar så vi blev halvt barnfria ikväll. Jag har saknat Lily typ 70 ggr ikväll men imorgon ses vi igen. Jag kan verkligen få sån panik ibland när det bara blir för mycket med barnen och allt men samma sekund som barnen somnar, när Lily är på förskolan eller när de sover borta så saknar jag ihjäl mig efter dem så att jag håller på att sprängas. Jag har aldrig känt mig så schizofren i hela mitt liv haha. Jag är en typisk människa som både vill ha kakan och äta den. 

(null)

Hoppas att er onsdag varit bra! God natt på er!