Onsdag!

Som vi har velat fram och tillbaka hur vi ska göra i påsk.. Stanna hemma eller åka till stugan som vi alltid gjort på påsken sedan vi köpte stugan. Efter mycket velande kom vi ändå fram till att vi handlar allt hemma i East innan vi åker och sen håller vi oss i stugan så mycket det bara går. Blir vi sjuka är vi bara 1,5 h bort och isf åker vi hem till våran sjukvård. Vi kommer träffa familjen i helgen men bara de absolut närmsta.

Jag och Belle åkte och lämnade Lily på förskolan på morgonen.

(null)

Vi tog en morgonpromenad när vi kom hem igen efter lämning och sen packade vi färdigt allting och fyllde bilen med allt som skulle med till stugan.. 

(null)

Sen blev det dusch och tillfräschning. Belles lockar efter dusch är helt galna. Vi fick visst två krulltotter.

(null)

När vi var klara åkte vi och hämtade upp en svintaggad Lily som hade pratat om stugan hela dagen på förskolan. Gullis. Fast innan vi åkte la jag nästan två timmar på att vända huset ut och in för att hitta Lilys snutte. Hon har bara en och trots att vi försökt få henne att ta nya snuttisar så är det den hon fick av Anna och Maria som är den enda hon vill ha. Och den var ingenstans. Precis när jag tänkte ge upp letandet och vant mig vid tanken att vi skulle få lägga påsken åt att sörja snuttens försvinnande så kom jag på att hon gick till sandlådan på morgonen innan vi åkte till förskolan på morgonen och där låg den minsann. Lyckan när jag äntligen hittade den... 

Vi åkte till pappa och Maria på middag i Hedesunda och sen blev vi kvar där över natten. Barnen hade så himla mysigt med sin morfar och Maria. 

(null)

Efter nattning bjöd Maria på godaste kvällsfikat. Fyra frysta bananer, en matsked kakao och mixa ihop det (till oss tre). Sen lite jordgubbar och salta nötter på toppen. Helt otroligt gott var det. Det kommer bli vårt nya kvällsfika framöver for sure! 

(null)

Älskar att få lappar på morgonen... 

(null)

Nu: mot stugan!!