Måste allt verkligen ha en förklaring..? Svar ja.

Idag har varit en sån där lite konstig dag då Belle gärna vill vara nära och i famnen mest hela tiden. Hon är en väldigt glad och nöjd tjej i vanliga fall så man blir lite förvånad de få gånger då hon är lite gnällig. Varken Lily eller Belle har känt av när tänderna kommit utan de har liksom bara dykt upp utan några som helst problem, meeen hon håller på att få sin 6:e tand nu så det kanske kan vara det ändå..? 

Hon kom inte till ro alls under hela förmiddagen men tillslut somnade hon i vagnen. 

(null)

(null)

Kl 11.30 hade vi bokat tid på vårdcentralen för att kolla Belles öron. Lily hade ju fyra öroninflammationer under hennes första år så vi tänkte att det kanske kunde vara något sånt även för Belle och att det varit därför som hon varit lite extra kinkig den senaste tiden (i kombination med att hon tar sig på öronen hela tiden. Hon gör alltid det när hon är trött men den senaste tiden har hon gnuggat öronen lite extra). Allt såg dock jättefint ut så det var skönt! Eftersom jag är en sån som alltid vill ha förklaring till allting så jobbar jag just nu utifrån storyn att det alltså är hennes tänder som spökar. 

(null)

Efter sjukhuset så drog vi på oss sandlådekläder och gick ut och lekte i det fina (men blåsiga) vädret. Alltså på riktigt; när jag tog promenaden imorse så blåste det så mycket när jag skulle gå över en bro att vagnen höll på att dras med i vinden. Den hade väl knappast lyft men den hade helt klart tippat om jag inte hade hållit i den och kunde rädda upp den. 

(null)

Ikväll hittade jag min lilla "omaka strumpor"-samling som hade växt sig lite väl stor så det var dags att ta tag i den. Det resulterade i 30 nya par strumpor och säkert lika många till som fick slängas. 

(null)

Johan gick precis och la sig tidigt ikväll och jag slog på miniserien ’Unorthodox’ på Netflix. Det är inte ofta vi går och lägger oss vid olika tider men ikväll ville jag njuta av lite vaken egentid istället för att sova.


Anonym

Åhhh om jag hade varit hos er hade jag hängt med dig...vill nämligen också se den... ♥️♥️♥️