En lite tuff dag!

Idag har det inte varit min bästa "att vara mamma"-dag direkt.. Belle vägrade somna när vi skulle ut på en prommis imorse. Hon skrek så mycket i vagnen så jag var tvungen att vända och gå hem igen. Vi lekte ute ett tag men hennes ögon gick i kors för att hon var så trött men samma visa igen när jag gjorde ett nytt sovförsök i vagnen. Totalvägrade. Det slutade med att jag fick gå in och lägge henne på mig för att hon skulle somna.. Hon var lite extra närhetskrank minsann. Man blir ju nästan lite irriterad när ens planer bara slopas och när man får gå in och lägga sig på vårens soligaste och härligaste dag so far istället för att njuta av en promenad medan hon sov men när man väl ligger där med lilla älsklingen på bröstet så är allt förlåtet. 

Jag gjorde ett nytt promenadförsök i em och då gick det bättre. Skönt att ändå komma ut en liten sväng i detta underbara vårväder!  

Eftermiddagen har vi spenderat ute på gården med leksaker och gåvagnen. Belle älskar att gå med vagnen så mycket och hon är så stolt när hon går fram och tillbaka ute på plattorna samtidigt som jag hejar på och klappar händerna.       

Ikväll när jag skulle lägga Belle blev det exakt samma procedur som imorse. Jag krigade på med henne uppe i sängen i en timme men hon vägrade sova trots att hon blundade och halvsov. Vi gick upp tillslut för att mitt tålamod var tömt. En stund senare fick Johan försöka och då somnade hon på en kvart. Det sved inte ens, jag var bara så himla glad att hon somnade så att man fick koppla bort ett tag. 

Ibland låter jag allt som en sån där otacksam snorungemorsa som jag lovat mig själv att inte bli men vissa dagar orkar jag knappt med mig själv och då är det ännu svårare att dessutom orka med andra. Nu när man fått en liten paus ikväll när båda barnen somnat så saknar man dom dock direkt. Helt sjukt hur man fungerar. Älskade små underbara skitungar. 

Så lugnt och stilla ute i eftermiddags! 

(null)

(null)

Bullmamman.se

Du är världens bästa mamma❤️

Svar: DU ÄR!! ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson