Långfredag!

Ännu en mysig dag här i stugan har passerat. Vi började dagen med att gå ut och fixa lite på gården. Det var så fint och vindstilla imorse och vattnet var alldeles spegelblankt men även denna dagen slutade i stormkänsla. Det var skönt ute från början men så fort det började blåsa blev det kallt! 

(null)

(null)

Lily älskar dom här lyktorna och går runt med dem och flyttar med sig dem hela tiden. Jag tror hon förknippar dem med tomten och tycker därför att de är extra fina och spännande! 

(null)

När brors kom till oss efter lunch så fick han lite massage av Felicia och Belle. 

(null)

När det var dags för Lily och Belles vila mitt på dagen så somnade vi allihopa.. Helt sjukt men så skönt!! 

Ikväll har vi grillat till middag. Om jag var tvungen att äta en maträtt i resten av mitt liv så skulle det bli grillat! 

(null)

Åh vad jag älskar att vara här! <3

(null)

Efter middagen tog vi en liten kort promenad för att få njuta lite av den sista solen och kvällsluften. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem igen bäddade vi ner oss i soffan med godis, chips och en serie. Jag höll det här med godisfritt i tre månader men nu är det påsk och då äter jag godis minsann! 

Hugo har fått så mycket kärlek ikväll! 

(null)

Btw.. När man köper saker "tillfälligt" så borde man ändå hitta något som man vill ha och kan stå ut med för i vårt fall så är den tillfälliga tv-bänken inne på sitt tredje år nu, haha. Så gräsligt fult men funktionen är åtminstone densamma som en fin och riktig tv-bänk. 

(null)

Nu ska vi äntligen gå och sova. Det är en stor skillnad ifrån när man var liten vs nu när man är vuxen.. Som barn avskydde jag att sova men nu när man är vuxen känns det som att man aldrig får nog. 

Glad påsk på er!