Bloody blood

Livet försöker verkligen bryta ner mig nowadays. Jag har inte ens pallat att skriva om mitt mående så mycket den senaste tiden för det finns inget långtråkigare och mer stillastående än just det.. 
Idag var jag iaf till Akademiska igen och som jag har trott så är buken full på vätska igen (i form av blod). Det förklarar de hemska smärtorna den senaste tiden och min uppsvällda mage. Behandlingen jag tar i form av sprutor varannan vecka har inte givit det resultatet som önskats, snarare tvärt om, så jag har bestämt mig för att sluta med skiten. Idag fick jag "ok" även av läkare. Sprutorna får mig dessutom att må sämst psykiskt (eller är det hela situationen som får mig att må så här? Jag skyller på sprutorna.. det känns ändå lite mer hoppfullt på något sätt för då kan jag återgå till det normala när sprutorna gått ur kroppen) så den behandlingen kan ta sig i arslet. Så nu är frågan.. Hitta energin och hoppet till att prova ännu en ny behandling eller boka tid för att plocka bort livmodern en gång för alla i hoppet om att det kommer göra situationen bättre.

#whatdoesntkillyoumakesyoustronger

(null)Joppla

😢😢❤️❤️ Usch!!!! Jag önskar jag hade gått i spåret av att bli en endometrios forskare/läkare! 😩🤦🏻‍♀️ Vad jag önskar att man kunde göra något för att få dig frisk.

Linda F⛵

💕💕💕💕