En dag i Gävle!

Idag har vi varit till Gävle över dagen. Först åt vi brunch hos musch i Furuvik och sen åkte vi vidare in till Gävle. Jag har lämnat över min lägenhet till en ny hyresgäst och så gick vi och hälsade på papi som jobbar på torget. Vi prickade av några ärenden som låg på agendan också innan vi åkte hemåt igen vid 15. 

Första dagen med smink på flera veckor förtjänar väl nästan en bilselfie. 

(null)

Finaste papi <3 Belle lös upp som en sol när hon såg sin morfar! 

(null)

(null)

Det var såå mysigt att komma hem till Lily igen. Älskade unge. 

(null)

Jag har hittat det godaste teet genom tiderna (på delad första plats med Friggs Solljus). Så himla gott! Detta kommer bli min nya kvällsdrog.

(null)

I Gävle var vi äntligen in i butiken Systrarna Erenlöf. Jag har följt dem på Instagram sedan de startade för fyra år sedan men jag har inte varit in i butiken förrän nu. Så mysig! Tips till alla som har vägarna förbi Gävle - in och heja på gulligaste tjejerna och köp något fint. Jag hittade två supermysiga snuttisar till Belle (typiskt mig.. om jag inte kan bestämma mig så köper jag båda fast hon egentligen bara behöver en - eller egentligen behöver hon väl ingen men man kan ju intala sig det när man hittar något så sött!!). Vi har faktiskt försökt få Belle att vilja ha en snutte för att få henne att koppla ihop snutte med typ trygghet och sömn men hon har inte alls fattat grejen och är totalt ointresserad av allt vi har tryckt på henne. Eftersom hon ska börja på förskolan i höst så känns det ännu viktigare än någonsin att få in en gosis som trygghet tills dess så nu ska jag anstränga mig och få henne att gilla åtminstone en av dem haha. Vi har några månader på oss. 

(null)

Nu: lite Robinson innan vi ska gå och sova. Belle har sovit jättedåligt de senaste nätterna så vi är lite trötta minsann. Vi hoppas på en bra natt inatt. 
Jag gick in i mitt mani-mood ikväll som jag ofta hamnar i när jag har mycket ont. Badrumsstädning, dammsugning, torka golv, promenad med Josefin som sällskap i lurarna och plocka undan massa stök. Smärtpaniken blir inte riktigt lika påtaglig när man gör saker och att sitta stilla är bland det värsta som finns i de stunderna. 

Hoppas ni haft en fin dag! Kram