En bra måndagsfeeling!

Belle sov hos Eva och Christer inatt så vi hade en mysmorgon med bara Lily imorse. Belle har varit kvar hos svärisarna idag så jag har fixat hemma, läst och tagit en promenad i lugn och ro idag. 

Så mycket kärlek i denna lilla fyrbenta älskling!

(null)

Vid 14.30 åkte jag och hämtade Lily på förskolan och så gjorde vi ett stopp på affären för att köpa med oss glass ut till svärisarna. Väl där möttes vi av en saknad liten Belle. Vi hade glassfest innan jag bytte barn och tog med mig Belle hem medans Lily blev kvar. Jag ska till sjukhuset imorgon bitti så det passade bra att Lily stannade där över natten och att Eva lämnar på förskolan imorgon. Det blev rättvist att Lily också fick maxad kvalitetstid med sin farmor och farfar och hon nästan knuffade ut mig genom dörren när vi skulle åka för att hon var så taggad på sleepover. 

Ikväll slog vi på stort och åt pestopasta till middag. 

(null)

Det gick ju knappast att gå förbi dessa i affären... 

(null)

Efter middagen fick jag med mig Johan ut på en kvällsprommis. Vädret var så härligt så man ville vara ute och njuta av vårkänslorna in i det sista! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är första dagen på länge som jag känner att det håller på vända igen. Äntligen. Blödningarna slutade tack och lov av sig själv och i och med det så lugnade sig även smärtskovet. Ingen är lyckligare än jag över att få känna hur det liksom lättar lite.. Som Madicken skulle ha sagt; "Idag känner jag livet i mig!" Låt det fortsätta så här nu. Snälla.