Antiinflammatoriskt!

Idag har jag varit helt barnfri. Lily har varit på förskolan som vanligt och Belle har varit hos sin farmor och farfar hela dagen. Jag gick faktiskt och la mig och sov i nästan en timme när Eva hämtat Belle imorse. Sen drog jag och Hugo ut på en riktigt härlig långprommis i det magiska vårvädret. När vi kom hem blev det dusch, lunch och sen hugga in i ännu en bok om antiinflammatorisk mat. Jag beställde massa nya böcker för en månad sedan och nu håller jag på att pricka av dem en efter en.... 

Det här med kost och antiinflammatorisk kost är intressant, ångest och hoppfullt på samma gång. Jag har ju aldrig varit någon som har tänkt på vad jag stoppar i mig någonsin utan har ätit allt som fallit mig in så länge jag kan minnas. Jag har aldrig varit någon som bantat, tänkt på vikten, hållit på med massa dieter eller hoppat att äta en semla för att det är en kaloribomb. Snarare tvärt om. Jag är en sån som gärna har stoppat i mig en extra semla om det blivit någon över och jag har starkt hävdat under hela mitt liv att jag har en matmage och en gottismage. Det spelar ingen roll hur mätt man blir av mat så finns det alltid en extra mage att fylla med efterrätt, godis, chips och onyttigheter. Jag är rädd att jag kommer tappa min "sunda" (inte sund som i ’sund mat ’utan sund som i ’oladdat, o-ångestladdat och bara njutningsfullt att äta’) inställning till allt som har med mat att göra för jag trivs med att äta vad jag vill, unna mig och jag älskar att äta. Samtligt känns det för intressant och vettigt för att bara strunta i all denna kunskap som jag läser mig till dag ut och dag in. Tänk om det skulle kunna hjälpa mig med min endometrios..? Vi får se om/när jag tar steget.

(null)

Vid 15 hämtade jag Lily och sen åkte vi till svärisarna för att plocka upp Belle och ta med oss henne hem. Hon hade haft en supermysig dag med sin farmor och farfar. 

När vi kom till svärisarna ville Lily spela Boule med Christer. De har kommit på en egen variant och de är så himla gulliga tillsammans de där två. Det blir något väldigt fint med Lily och Christer när de är tillsammans. Kontrasten mellan Lilys yrväder till personlighet och Christers lugn är total men som de har klickat. Åh vad jag älskar att ha svärisarna i mitt liv. Bästa. 

(null)

(null)

(null)

Idag fick jag vårfeeling och dammade av mina gamla converse.. Det var inte igår men det var ett kärt återseende! 

(null)

Idag väntade ännu ett litet paket på mig på Lilys hylla på förskolan. Som det värmer. 

(null)