Aktiv tjej!

Här hemma har vi en liten tjej som numera vänder sig både från mage till rygg och rygg till mage. Dessutom kan man inte längre lägga henne på en filt på golvet och liksom räkna med att hon ligger kvar där när man kommer tillbaka någon minut senare för då har hon tagit sig iväg långt utanför filten ut på golvet.. Hon liksom kind of ålar sig fram?? Vad ska det bli av denna tjej som är så aktiv redan?!

(null)

Hon pratar såå mycket nu och det är så gulligt så jag dör. Dessutom är hon världens gladaste tjej när hon inte har ont och är ledsen - då har hon alltid det största leendet på läpparna! Hon ler verkligen med hela ansiktet! 
Hon kan även sova själv mer och mer på dagarna. Babysittern, vaggan, korgen, den gungande babysittern och vagnen blir mer och mer populära även om närhet fortfarande vinner över allt alla dagar i veckan! Igår kväll hade hon skrikmarathon hela kvällen men idag och ikväll har hon haft den bästa dagen någonsin. Man får liksom ingen logik i hennes mående och det är svårt att veta vad felet egentligen är eftersom det svänger så fort fram och tillbaka men vi är tacksamma för varje bra timme/dag vi får och samtidigt lider vi lika mycket fortfarande varje gång hon är ledsen. En sak är iaf säker: jag älskar den här lilla tjejen så att jag håller på att sprängas.

Man får nog inte säga så här men jag är ju en sån som säger det andra tänker men ingen vågar säga.. Den första tiden kunde jag faktiskt värdera kärleken till våra tjejer och Lily var den som jag kände lite starkare för eftersom vi har haft mer tid att bygga upp en kärlek till henne. Jag har älskat Belle sedan den första sekunden jag såg henne men jag kan erkänna att jag ändå älskade Lily lite mer... Nu 2,5 månad senare har jag verkligen landat i allting, jag har lärt känna den här lilla tjejen, jag har verkligen tagit till mig henne på riktigt och hon har flyttat in i mitt hjärta för att stanna för gott. Man hör bara om alla som översköljs av kärlek så fort barnet föds men det finns ju även människor som inte fungerar så. För mig behöver den riktiga kärleken växa fram även om kärleken vid första ögonkastet fortfarande inträffade. Jag kan iaf officiellt meddela att våra älskade prinsessor numera delar precis lika på min kärlek och jag är så tacksam för att jag får uppleva den fantastiska kärleken som man känner till sina barn. Jag älskar min lilla familj så att det gör ont ibland och våra tjejer är de bästa lyckopillren i världen. Tänk att min kropp byggt ihop något så perfekt?! Att vara mamma är det vackraste, tuffaste, finaste, bästa, jobbigaste, häftigaste och lyckligaste jag någonsin kommer att få uppleva och jag älskar att få dela livet med våra små hjärtan. Åh finaste älsklingar!!! 

(null)