Myskväll!

Mamma fixade middag tills Johan kom hem från jobbet idag. Mamma. Åh min mamma. Vi åt magiskt goda kikärtsbiffar med halloumi och så potatis, sallad och en supergod sås till. Så gott. 

När Lily somnat vid 19 så hamnade vi övriga i soffan med gotta till idol och sen en bra film. En riktig myskväll i soffan blev det!

(null)

Imorgon ska Lily till huvudstaden över helgen. Hon ska på myshelg till sin morbror och Felicia och jag tror att de alla tre är lika taggade på helgens planer. Vi här hemma kommer dock sakna ihjäl oss men det kommer bli väldigt roligt för Lily - första riktiga morbrorhänget alldeles själv. 
Åh alltså jag blir bara mer och mer kär i våran Lily för varje dag som går. Ska hon liksom iväg på äventyr hela helgen utan mamma och pappa? Stora tjejen! Jag saknar henne redan och då har hon inte ens åkt iväg än. Lilla stora älsklingen. Jag är helt övertygad om att de kommer få en grym helg tillsammans men imorgon blir det lite extra mycket gos med Lily innan lämningen till dagis. Och inatt gör det absolut ingenting om hon kommer över till oss och ligger och trängs emellan oss i våran säng så att man får kramas lite extra med henne. Hon är ju bara för underbar och mysig. Två dygn ifrån varandra, det fixar vi! När blev jag ens en sån här mamma som tycker att det är jobbigt att vara ifrån henne? Det bara hände men jag gillar det.