My week!

Vad har ni missat i veckan då under min lilla "ofrivilliga" bloggpaus? Inte mycket. Jag har basically legat i sängen sedan i måndags kväll men med några timmars pauser varje dag.. Jag har bott i min Nike-dress, har knappt duschat och så har jag legat och tittat upp i taket typ. Living life!

Thank god för att du och din syster sover så bra på nätterna för annars hade situationen just nu varit ännu mer ohållbar.. Godingar!

(null)

Finaste mormor och morfar kom på spontan-besök och knackade på en dag. Med sig hade de en bukett med mina favoritblommor, tidning och lunch. Och så fick Belle ännu en present. Det besöket var nog veckans höjdpunkt <3 Tack fina ni för att ni kom!! 

(null)

(null)

Sen har vi promenerat, långt ifrån varje dag men någon liten promenad har jag och Hugo skrapat ihop i veckan. Promenera till dagis har dock inte varit ett alternativ för jag har inte ens pallat dra dubbelvagnen uppför backarna för att jag haft så ont. Drömmen ju. Men åh vad världen är vacker när man väl orkar ta sig ut efter några dagar inomhus...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och så har de här favoritkockarna gjort pannkaka till middag en kväll. 

Mina finaste älsklingar!!

(null)