Kvalitetstid med den stora av de små!

Igår eftermiddag tog jag med mig båda barnen ut ett par timmar så att Johan fick lägga sig och sova ett tag och bara koppla bort allt lite. 

Först hängde vi på gården och lekte men så tillslut tyckte jag och Lily att det var dags för Belle att sova så att vi kunde maxa vårt häng så då drog vi ut på en promenad med vagnen. Vi hade så mysigt jag och Lily medan Belle sov. Först gick vi till lekparken och lekte. Sen gick vi och tittade på lyftkranar, grävskopor, hjullastare, dumpers och massa annat skoj som Lily kärat ner sig i för tillfället. Efter det gick vi till affären och köpte picknick som vi mumsade på under promenaden på vägen hemåt. Så mysig eftermiddag! Det regnade nästan hela tiden under vårat lilla äventyr men gu vad skönt det är när man klär på sig efter vädret och liksom släpper det där med att det regnar. Det blir blött såklart men jag älskar att vara ute när det regnar (när man bestämmer själv att man vill och känner för det). När vi kom hem igen så tog vi fram fordons-boken och visade Johan allt spännande som vi hade sett på vårt äventyr! 

Lily är verkligen min lilla BFF. Hon är så klok och rolig att umgås med och hon bubblar och pratar hela tiden nu! Bästa sällskapet. Jag är nästan lite avis på förskolepersonalen som får hänga med henne hela dagarna, haha.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bullmamman.se

Åh vad mysigt! Jag saknar er💕

Svar: Och vi saknar ER!!! 😘💛
Evelina Nilsson