Hockeysöndag!

Ok vi kanske tog ut "segern" lite i förskott. Belle mår mycket, mycket bättre och det är ett helt annat barn vi har här hemma men hon har fortfarande ont i magen vissa stunder. Men från att ha en bebis som var missnöjd/ledsen/skrikig i princip från att hon vaknade på morgonen till att hon somnade för natten på kvällen så är skillnaden total när hon numera bara skriker max ett par timmar per dygn. Absolut max ett par timmar, oftast betydligt mindre. Lilla hjärtat. Ush det känns nästan ännu värre nu när man vet att hon har haft så himla ont i magen helt i onödan eftersom vi hade kunnat hjälpt henne tidigare om vi bara vetat att det var allergi.. Men tur att vi kom fram till det nu iaf.

Brors och Felicia sov kvar hos oss lördag-söndag så vi åt helgfrukost när vi alla vaknat igår morse. Sen blev det lekrace för Lily, brors och Felicia medan jag och Johan gjorde oss klara för hockey. Brors har haft diskbråck och varit borta en del ifrån hockeyn men nu är han tillbaka igen och det var dags för första träningsmatchen igår. På söndag är det premiärmatch i Väsby!! Längtar!

Vi åt lunch tillsammans innan brors och Felicia åkte mot Sthlm. Vi åkte en stund efter och var redo för match i Väsby kl 16. 
Egentligen har vi nästan "bestämt" att vi inte ska ut och åka bil för mycket långa sträckor för att Belle skriker verkligen så mycket i bilen (för det mesta) och när man väl sitter där i bilen så kommer man ihåg att det är liksom inte värt det - det är bättre att hålla sig hemma så länge hon mår som hon gör. Det där skriket är liksom inte bra för någon om man kan undvika det. Vi åker ju bil ändå såklart för att man inte vill låsa sig själv hemma för mycket men eftersom detta bara är tillfälligt så är det nästan lättare att acceptera att det är så här nu och ett tag framåt och gilla läget istället för att hela tiden försöka leva på som vanligt trots att allt inte alls är som vanligt. Men igår trotsade vi allt och bara åkte. Vi fick smaka på en del skrik i bilen men eftersom hon förmodligen hade skrikit oavsett vart vi varit så kändes det ändå ok. Det var roligt att se hockey igen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)