Fina mamma och Thomas!

Igår eftermiddag kom mamma och Thomas hit till oss. Vi promenerade bort och hämtade Lily på förskolan och sen fick Lily leka massor med mamma och Thomas hela eftermiddagen och kvällen. Hon var så lycklig och speedad av att ha dem här! Gulligt. 

Mamma och Thomas hade middag med sig som de bjöd oss på och sen hade vi en helt underbart mysig kväll tillsammans i soffan framför idol. De sov kvar här inatt och imorse tog de båda barnen så att jag och Johan fick ligga i sängen ända tills 8.30. Vi kunde inte somna om efter att barnen vaknat vid 06 men att bara få ligga och dra sig i sängen är ju en lyx man inte riktigt är van vid längre.. Vilken morgon vi fick! Extra välbehövligt blir det ju när man bara sovit ett par timmar ännu en natt den här veckan.. 

Tack fina mamma och Thomas för ett supermysigt dygn tillsammans med er båda! 

(null)

(null)

(null)

Är det inte helt fantastiskt fint ändå hur otroligt mycket kärlek och omtänksamma människor vi har omkring oss?! Jag vet att vi är extremt bortskämda av allas omtanke (och handlingar) just nu men vi är såklart otroligt tacksamma för alla som finns där, som tänker på mig och som ställer upp för oss på ett eller annat sätt nu när livet verkligen har varit kaos. Det är så fint hur människor liksom sluter upp omkring en när man inte orkar med själv. Jag önskar att alla hade lika mycket kärlek omkring sig som jag har - världen hade varit så fin då. 
Tänk hur mycket en sjukdom kan ställa till med och hur otroligt mycket den påverkat livet..  Jag önskar inte ens endometrios och dessa vidriga smärtor till min värsta fiende - så fruktansvärt hemskt är det. Men vi försöker kämpa vidare, vi försöker lösa allt eftersom och vi tar ett steg i taget. Det är långt ifrån enkelt men vi fixar det såklart!