Farväl Sigge!

Idag hämtade vi Lily på förskolan vid 13.30 och sen åkte vi mot Uppsala. Kl 15 skulle vi vara på bilfirman och lämna in lill-bilen. Johan har köpt en ny bil så då var det dags att sälja våran kära i20 Sigge. Det känns på något sätt lite onödigt att ha tre bilar när vi bara är två personer med körkort i familjen so far. Åh det var nästan lite sorgligt att åka sista bilturen med Sigge idag. I två år har vi haft honom men nu ska han få flytta till nya människor. Vi har faktiskt inte använt Sigge särskilt mycket utan den har mest varit en extrabil men så fort vi bestämde att vi skulle sälja honom så kändes han helt plötsligt som en väldigt viktig familjemedlem. Typiskt mig. Tack för de 1000 milen vi har åkt tillsammans fina Sigge. 

(null)

(null)

Självklart fick han en hejdåpuss...

(null)

Och Lily fick "köra" och rycka i alla spakar en sista gång..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi sagt hejdå till Sigge och lämnat honom kvar på Möllers bil i Uppsala så åkte vi till Gränby och väntade in brors och Felicia. 

(null)

(null)

Vi hann uträtta lite ärenden på Gränby och sen kom brors och Felicia vid 17 och hämtade våran stora lilla prinsessa. Åh Lily blev så glad när hon såg brors och Felicia i bilen och så fort hon hoppat över till deras famn så vinkade hon hejdå till mig och Johan innan vi ens hade hunnit packat över alla grejer färdigt, haha. Så gulligt att hon var så taggad på helgen! De kommer nog ha det alldeles magiskt ihop dessa två dygn. 

När vi kom hem till Östhammar igen så möttes vi av ljuslyktan som brann utanför dörren. 

(null)

Middagen stod färdiglagad på ön. Finaste mamma hade gjort så fint och lagat supergod middag, bakat bröd och gjort en himmelskt god efterrätt till oss innan hon åkte hem i eftermiddags. Det var fint dukat vid bordet och det stod datenight på schemat för mig och Johan. Så mysigt!

(null)

(null)

(null)

(null)

Datenighten blev dock inte riktigt som man hade tänkt sig och hoppats på.. Ännu en gång åt vi i omgångar och turades om att äta medan den andra gick runt och guppade på bebis. Två timmar skrek hon ikväll den lilla. Belle mår fortfarande så mycket bättre och skillnaden är total men skriken kommer och går fortfarande. Men jisses vad skönt att det bara är max två timmar om dagen nu och inte 10 h som tidigare.. Det är så skönt att se att hon mår mycket bättre nu sedan jag slutade med mjölkprodukter men det är fortfarande lika jobbigt att se henne ha ont och vara så ledsen när det väl kommer. 

Datenighten fortsatte med att Johan somnade i soffan samma sekund som vi satte oss i soffan, haha. Småbarnslivet. Finaste hjärtat har en hel del sömn och vila att ta ikapp och det har jag också. Tre nätter den här veckan har jag spenderat i badkaret med supersmärtor och bara några få timmars sömn per natt. I helgen ska vi vila upp oss så mycket det bara är möjligt och ta hand om varandra. Välbehövligt. 

Hoppas ni får en mysig helg!