Trött måndag!

Idag har vi haft världens bästa svärmor här hela dagen. Jag sov endast två timmar inatt (och alldeles för få timmar under helgen också så jag låg efter med sömn redan innan) så det har varit en väldigt trött dag idag men vi har haft mysigt ändå. Vi gav oss ut på en långpromenad och hamnade på leksaksaffären där Lily fick välja en leksak från sin fina farmor och det blev ett Pippi-pussel. Gu vad Lily njöt när hon myste runt där inne bland alla leksaker.

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem blev det lunch - rester från gårdagen. Grönkålssoppan var lika god idag! 

(null)

(null)

Lilla farmorn hade med sig playdough som vi bakade med i eftermiddags och gjorde massa roliga figurer. Succé. 

(null)

(null)

När det var dags för Eva att åka hem till sig vid 16-tiden så kidnappade hon med sig Lily på sleepover (och hon blev överlycklig!). Jag, Johan och Belle har i princip legat i soffan sedan dess. Vi har kikat på "Tjuv och polis" på SVT-play. Kanske inget superprogram alls egentligen men ändå lite roligt på något sätt. Alltså vi skrattade så att vi nästan grät åt några av händelserna.. Sjukt roliga. Jag är ju en sån som avskyr komedier och sånt och gillar inte sån där humor när man förväntas skratta men saker som egentligen inte ska vara roliga är så sjukt kul ibland! 

Åh imorgon kommer mami hit för några dagar igen. Så mysigt! Efter att ha tillbringat en vecka tillsammans i London och spenderat all tid tillsammans dygnet runt där så har jag saknat henne lite extra nu när vi inte träffats sedan vi kom hem för 1,5 vecka sedan. Man kunde ju tro att vi skulle tröttna lite på varandra när vi umgicks så intensivt men jag fick snarare mersmak av min fina mami. Åh vad jag är glad att vi har sån fin relation! 

Nu väntar sängen och Nextory tills jag somnar. God natt bloggen!